Sexleksaker – En ny upplevelse

Niklas hade träffat en kille på nätet som hette Mats. Han hade snabbt förstått att den här killen, Mats, vars väg han hade korsat var väldigt förtjust i vuxenleksaker. Niklas hade ingen vana alls av sånt här och tyckte mest att det var slöseri med pengar att köpa sexgrejer när det gick lika bra med det som redan fanns så att säga.

Första gången de hade träffats hade det varit lugnt men Niklas hade för första gången fått se hur en vakuumpump fungerade. Mats behövde tydligen lite hjälp. Sedan virade han en läderrem runt roten av penis och pungkulor. Niklas kunde inte göra annat än fascinerat titta på.

De båda killarna bodde i samma stad, och det ville sig inte bättre än att de också använde sig a samma gym. De flesta gångerna morsade de bara på varandra och bytte några ord. Men en gång var de i duschen samtidigt och Mats frågade Niklas om han inte skulle följa med honom hem när de var färdiga. Niklas var på rätt humör och det hade ju funkat bra förra gången.

Efter lite mat och snack om ditt och datt tog Mats fram sin speciella påse. Han tömde ut den på sängen som Niklas just hade satt sig på. Niklas kände ju igen vakuumpumpen och läderremmen men Mats hade ju tydligen så mycket mer i sin påse, och mycket som Niklas inte kände igen. Han var ju inte tappad bakom en vagn så vissa saker kunde han gissa sig till. Det där som såg ut som en sladdrig gummisvans med gummibollar på måste ju vara analkulor.

Mats tog just upp kulorna och sa: ”Jag vill använda de här på dig.” Niklas var skrämd och upphetsad på en och samma gång så han nickade.

Kommentarer är stängda.